Bedri Rahmi Eyüboğlu Anaokulu

Vizyon: Öğretmen niteliği, eğitim ve yönetim kalitesiyle en fazla tercih edilen ve akademik başarının yanı sıra doğa dostu bireyler yetiştirmeyi gaye edinen bir okul öncesi eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı, vatan, millet, bayrak, aile, insan ve doğa sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, saygılı, hoşgörülü, kendine güvenen, yaratıcılığını kullanabilen, eleştirel düşünebilen, duygularını ifade edebilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, doğa dostu, hak ve sorumluluklarını bilen, nitelikli ve özgün bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Patik Projesi Altın Meşale Ödülü(Yılın Örnek e-Twinning Projesi)

Saatler: Sabah Grubu: 07.45-12.45 Öğle Grubu: 13.00-18.00
Servis Bilgisi: Servis mevcut.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Proje etkinlikleri, tema park gezileri, IBB Beden eğitimi ve oyun programı, GSB spor destek programı, denge-hareket faaliyetleri, hareket eğitimi, halk oyunları eğitimi.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwining projeleri, Beyaz Bayrak Projesi - Beslenme Dostu Okul Projesi - Eko-Okul Projesi - Okullarda Orman Projesi - Doğa Atölyeleri Projesi- Minik TEMA- İstanbul Veli Akademileri Projesi-Okulum Temiz Projesi-Elim Toprağa Değsin Projesi

WEB - https://breanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. KIZILIRMAK SK. ANAOKULU BLOK NO 10/1 KARTAL / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Esentepe-Kartal-İstanbul

Adres - ESENTEPE MAH. KIZILIRMAK SK. ANAOKULU BLOK NO 10/1 KARTAL / İSTANBUL

Ulaşım Ulaşım Kartaldan; Ahmet Şimşek koleji önünden Java minibüsüne binip, Roka Pastanesinde inerek Ahmet Şimşek koleji önünden 134DK özel halk otobüsüne veya Esentepe minibüslerine binip, Esentepe mobilya önünde inerek E-5’ten; Kadıköy’den 16Y otobüsüne binip, İnönü caddesi durağında inerek, Metrobüsle; Soğanlık durağında indikten sonra, Kartal merkeze doğru yaklaşık 1200 metre yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kartal ilçesine 3km uzaklıktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 33km uzaklıktadır.