Okulumuz Tarihçesi

Bedri Rahmi Anaokulu bağımsız anaokulu statüsüne geçmeden önce Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu ve Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulları bünyesinde okulun açılış tarihi olan 24 Temmuz 1995'ten itibaren 2 derslikli anasınıfı olarak hizmet sunmuştur.

Bu süre zarfında binlerce öğrenci yetiştirmiş olan anasınıfımız, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Vizyon Belgesi ve Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında erken çocukluk döneminde okullaşma oranını arttırmak için 6 Ocak 2023 tarihinden itibaren Bağımsız Anaokulu statüsü elde etmiştir.

Okulumuz halen 2 si Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu bünyesinde; 2 si ise müstakil olmak üzere toplam 4 derslik olarak eğitim öğretim hizmeti sunmaktadır.

Bununla birlikte okulumuz bünyesinde 1 adet özel eğitim anasınıfı bulunmaktadır.

Anaokulumuz şu an 6 öğretmen, 87 öğrenci, 2 stajyer öğrenci ve 1 yardımcı personel ile hizmet sunmaktadır.

Anaokulu öğrenci kontenjanımız 2023-2024 eğitim öğretim yılı itibari ile 160 öğrencidir.

14.03.2023 88